Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 64
  • Переглядів: 72

Як живуть наші можновладці. Хто з чиновників готує собі запасний аеродром у Дубаї, скуповуючи там квартири

Категорія:

Як силовики поєднали виробництво порно з виробництвом пожежних машин? Яким чином з’являється у можновладців елітна нерухомість в Еміратах? Як тендери допомагають красти на поранених військових? Як на Закарпатті крадуть на тендерах для військового шпиталю.

24052302.jpg

Олекса Шалайський

У цьому відео відомий журналіст-розслідувач Олекса Шалайський, співзасновник та редактор проєкту «НАШІ ГРОШІ», розкаже про журналістські розслідування  і корупційні скандали за тиждень.

"Під час війни, коли йдуть кібератаки шахраїв на гроші людей, а ворожі хакери здійснюють атаки на інфраструктуру, кіберполіція з’ясовує, чим еротика відрізняється від порнографії та робить «контрольну закупку». Чиновники спочатку дивуються, що в них є нерухомість в ОАЕ, а потім пояснюють, як у них вона з’явилася. Коли влада хоче заробити на тендері – робить такі умови, щоб прийшли тільки свої".

В попередньому відео Олекса Шалайський розповів Як українські прокурори отримують розкішні маєтки за копійки.

Коли головний законник не відчуває законності, то дуже важко вимагати щось від його підлеглих. Майдани починаються не тому, що закони написані неправильно, а через те, що  їх несправедливо виконують. Якщо будь-яка перемога над корупційною схемою буде масштабуватися, то це не тільки зберігає гроші платників податків, а й відновлює справедливість.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що чиновники – зло. Вони просто використовують свої посади для збагачення і розкрадання державних коштів. Прокурори "заброньовані" від мобілізації, але не заброньовані від корупційних схем та використання посади для особистого збагачення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи