Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

ЄС розпочав розслідування збільшення смертності дітей від 700% до 1600% після схвалення вакцини від COVID

Категорія:

Світ:

ЄС змушений розпочати загальноєвропейське розслідування щодо збільшення від 700% до 1600% надмірної смертності серед дітей з моменту схвалення EMA (European Medicines Agency) вакцини проти COVID для дітей. 

The Exposé провело ексклюзивне розслідування.

29 серпня 2022 року було виявлено, що офіційні показники смертності в Європі приголомшливо зросли на 691% серед дітей. Це сталося в період до 33-го тижня 2022 року (до 15 серпня), оскільки Європейське агентство з лікарських засобів (European Medicines Agency) продовжило дозвіл на екстрене використання вакцини проти Covid-19 компанії Pfizer для дітей у віці від 12 до 15 років у травні 2021 року.

До цього рішення Європейського агентства з лікарських засобів смертність серед дітей у 2021 році була нижчою за очікувану. Але після отримання дозволу на екстрене використання вакцини, виявилося, що надмірна смертність серед дітей до кінця року зросла на 1599%, що викликає глибоке занепокоєння, якщо порівняти з середнім показником за 2017-2020 роки.

Через три тижні після розслідування, EuroMOMO, яка надає статистичні дані, була змушена офіційно визнати підвищену надмірну смертність серед дітей і розпочала загальноєвропейське розслідування можливих причин.

The Exposé провело своє дослідження, використовуючи дані, опубліковані EuroMOMO у своєму бюлетені за 33-й тиждень 2022 року.

ЄвроМОМО не згадує про підвищену смертність серед дітей віком від 0 до 14 років. Однак, через три тижні після розслідування вони були змушені це зробити.

ЄвроМОМО зрозуміло, що змушене нарешті розслідувати, чому так багато дітей помирає по всій Європі, але при цьому вдалося до фальсифікації і змінило свою базову лінію: тобто всі дані про надмірну смертність з 2017 по 2022 рік були змінені з моменту розслідування на 33-му тижні. Це зроблено для того, щоб штучно зменшити серйозність кількості надмірних смертей серед дітей у віці від 0 до 14 років.

The Exposé пише, що це легко доводиться завдяки "WayBackMachine", який є інтернет-архівом більшості сторінок, доступних у всесвітній мережі.

Через вкрай підозріле рішення EuroMOMO змінити базову лінію одночасно з початком загальноєвропейського розслідування надзвичайного зростання надмірної смертності серед дітей після рішення Європейського медичного агентства схвалити вакцину від Covid-19 для дітей, The Exposé терміново проведе ще одне розслідування щодо зростання надмірної смертності на основі зміненої базової лінії.


21 вересня 2022 року в Єропарламент було подано офіційний запит: Excess deaths among children: an apparent increase of 700–1 600 % (Надмірна смертність серед дітей: явне збільшення на 700–1600 %).

Наші інтереси: 

Розслідування впливу вакцинації на смертність.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Вакцини, особливо, від К-19, це отруйний коктейль, який не рятує, а калічить і вбиває.

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Вакцини, особливо, від К-19, це отруйний коктейль, який не рятує, а калічить і вбиває.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Звісно, психопати все нахабно заперечують, проте правдива інформація поступово поширюється. Ось відписка щодо запиту євродепутатів: Joint answer given by Ms Kyriakides on behalf of the European Commission

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Тут якась неточність. Що означають ці відсотки? 100 відсоткова смертність, це коли всі діти померли. А що таке 700% ?

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Збільшення на 700% - це збільшення у 8 разів.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Надлишкова (надмірна) смертність – це кількість смертей, що перевищує середні значення за попередні роки. Наприклад, якщо в популяції протягом минулих років умирало по 100 дітей, а протягом наступного року вмерло 800. Це збільшення на 700%.

Володимир_Самотий wrote: Тут якась неточність. Що означають ці відсотки? 100 відсоткова смертність, це коли всі діти померли. А що таке 700% ?

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!