Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 102
  • Переглядів: 109

Забудьте про ковід та інші відмовки. Настав час виробляти зброю і виконувати зобов'язання – генерал Майкл Лалор (США)

Категорія:

Спецтема:

Хоча оборонні компанії розгортають виробництво, їхні темпи не відповідають потребам армії. "Якщо ви хочете знайти спосіб виробляти швидше й укладати більші контракти, то я можу під'їхати на вантажівці з грошима і залишити її на вашій стоянці". "На крилах літака чекають купи готівки" – було оголошено на виставці GVSETS 2024 у штаті Мічиган.

240820michaellalor.jpg

Бригадний генерал Майкл Лалор (Michael Lalor), командувач танко-автомобільних військ і озброєнь армії США (TACOM)

Кілька високопоставлених армійських чиновників на конференції з питань наземних транспортних засобів закликали присутніх, що представляли цю галузь, налагодити виробництво, обіцяючи вантажівки грошей за контракти, пише Flavia Camargos Pereira у своїй статті «Грошова вантажівка» чекає: Армійські чиновники нарікають на нездатність оборонної промисловості нарощувати виробництво на сайті "Breaking Defense".

«Мені особисто більше не цікаво слухати про COVID. Цей час минув, зрозуміло? Настав час постачати, виробляти та виконувати свої зобов'язання, інакше нам доведеться змінити напрямок», – сказав бригадний генерал Майкл Лалор (Michael Lalor), командувач танко-автомобільних військ і озброєнь армії США (TACOM), під час дискусії на 16-му щорічному симпозіумі з інженерних і технологічних систем наземних транспортних засобів (GVSETS) в м. Нові, штат Мічиган, 14 серпня.

Генерал-майор Гленн Дін, керівник програми з наземних бойових машин, також сказав, що у нього в запасі є купа грошей на це.

«Я маю більше повноважень для того, щоб запросити покриття близько 6 мільярдів доларів заборгованості. Індустрія поповнення запасів не може реагувати достатньо швидко, щоб я зміг все це зробити, – сказав Дін. – Якщо ви [індустрія] хочете щось зробити, знайти спосіб виробляти швидше та укладати більші контракти, я можу під'їхати на вантажівці з грошима і залишити її на вашій парковці».

США очолюють міжнародну спільноту в підтримці боротьби України проти Росії, виділивши Києву майже 55,4 мільярда доларів на допомогу у сфері безпеки, включаючи транспортні засоби, ракети, запчастини та боєприпаси з армійських запасів.

За даними Пентагону, США відправили в Україну понад 3 мільйони 155-мм снарядів, 10 тисяч «Джавелінів», 2 тисячі «Стінгерів», 200 бойових машин «Бредлі», майже 200 «Страйкерів» і близько 200 155-мм гаубиць.

Хоча оборонні компанії інвестують у виробничі потужності та вдосконалюють свої об'єкти для збільшення обсягів виробництва, їхні темпи не відповідають потребам армії у поповненні запасів.

«Я прокидаюся з двома пріоритетами на роботі: готовність армії та Україна, – сказав Лалор. – Ми щодня відстежуємо, що ми виробляємо, з точки зору виконання наших планів військових продажів за кордон і вимог, що базуються на президентських скороченнях або директивах USAID [Агентства США з міжнародного розвитку]».

Полковник Джон Купер (John Cooper), що виконує обов'язки директора Армійського контрактного командування (ACC)-DTA, розповів присутнім, що ACC-DTA планує розширити базу постачальників США з 2025 року, включивши до неї деяких нетрадиційних постачальників.

«Те, що ми бачимо як організація, – це просто менш надійний ланцюг постачання. Нам бракує глибини різноманітності з різних причин, як-от COVID чи інфляційний тиск. Одне з наших завдань – відновити це», – додав Купер.

Наші інтереси: 

Американське збройове лобі та військові зацікавлені у збільшенні виробництва зброї, яку можна було б давати Україні (щоб виділені кошти пішли на російсько-українську війну, а не на казна-що).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи