Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець

Байден оголосив про новий пакет військової допомоги на суму $425 млн

Категорія:

У пакет допомоги увійшли засоби ППО, боєприпаси класу "повітря-земля", бронетехніка та "критично важливі боєприпаси". Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден оголосив новий пакет для ЗСУ 16 жовтня за підсумками переговорів із президентом України Володимиром Зеленським.

Про це йдеться на сайті Білого дому.

У Білому домі запевнили, що найближчими місяцями Україна отримає від США додаткове озброєння, у тому числі сотні перехоплювачів ППО, десятки тактичних систем ППО, додаткові артилерійські системи, значну кількість боєприпасів, сотні бронетранспортерів та бойових машин піхоти, а також тисячі броньованих машин.

Своєю чергою Зеленський поінформував Байдена про свій план перемоги. Президенти доручили своїм командам провести консультації щодо подальших кроків.

Зеленський подякував Байдену, обом партіям Конгресу та американському народу за оголошений оборонний пакет.

Він додав, що в розмові з президентом США запропонував "розглянути можливість розвитку спільного виробництва зброї" та обговорив важливість додаткових тренувань для українських військових.

Наші інтереси: 

Нарешті у ЗСУ буде довгоочікувана зброя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи