Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ілларія і Ярослав Джусь - анонс спільного проекту

Категорія:

Дивимось і "читаємо" уривок з телепередачі, в якій Ілларія під акомпонемент Ярослава Джуся виконує пісню "Країна мрій" і говорить про спільний музичний проект.
"Перший національний" пропускає в ефір вартісний матеріал.. ну, не будемо передчасно судити.. з ким не буває..

Якщо забрати барабан і гітару - вийшло-б значно краще. Етнічніше, душевніше, тонше, чистіше. Гітарний і барабанний бій тілкьи заважають слухати музику, поринути в голос, з вишуканим акомпонементом кобзи.

Що цікавого бачимо в п’ятихвилинній нарізці?

  • Неможливість якісно охарактеризувати багато сучасної української музики усталеними загальноприйнятими стилями. "жанр охарактеризувати одним словом неможливо..." (та ж сама "біда" і в Воанергес :)
  • Згадуєтся поняття "Золота музика". Дуже чітке "співпадіння" з нашою спец.темою Музика Золотої Ери, детальніше в Звуки Золотої Ери
  • Друге, про що згадуєтсья - духовний і історичний аспект музики.
  • "Україна - дуже містична країна". І перелік...
  • "Українці вже давно чекали музику з елементами національної ідеї, виконаної у сучасному стилі"
  • "Як відомо, музика - це душа народу. Відображення його думок та настрою"
  • "Дуже хочеться, щоб українці звернулись до того, щоб зберегти духовність принаймні в мові. Дуже мало музики в Україні україномовної"
  • "Ти живеш в цій країні, дихаєш цим повітрям, ходиш по цій землі, і немає ніяких сумнівів в тому, що і відгук музичний має бути абсолютно українським"
  • "Один альбом повністю присвячений календарному обрядовому фольклору. Робимо [Ілларія і Ярослав Джусь] такий цикл з весни по зиму"
  • "Народилась на цій землі не просто так. І, якщо бути, якщо жити, то треба бути на сто відсотків, творити на сто відсотків і бути на сто відсотків українцем"
  • "Наше завдання - це показати всьому світу, що українська культура - дуже старовинна культура, дуже сильна культура, і навідміну від багатьох європейських культур ... вона дуже духовна. ... Тому у нас велика купа роботи. І треба починати з себе, на справді"

Це один з тих випадків, коли співачка вміє не тільки співати, а й говорити.

Контакти/представництво Ілларії наводилось в Хакери також слухають музику. Наразі, у Ілларії 2 канали Ютуб: IllariaMedia та ILLARIAmusic. З Ярославом Джусем ми вже також знайомі з попередньої статті.
Трішки бархату на завершення:

 

Плануєтсья бесіда репортера Народного Оглядача зі співачкою. Читачі НО можуть задати запитання Ілларії - пишіть їх в коментарях до статті. При наявності достатньої кількості запитань, ми запросимо співачку на бесіду... Найкращі запитання будуть винагороджені подарунками від співачки.

 
Наші інтереси: 

музика

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дякую, Богдане, за чудову публікацію! Іларію треба підтримувати і популяризувати. Це справді мислення і музика Золотої ери!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дякую, Богдане, за чудову публікацію! Іларію треба підтримувати і популяризувати. Це справді мислення і музика Золотої ери!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!