Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Керівнику «РИА Новости-Украина» оголосили про підозру в держзраді, – СБУ

Світ:

Спецтема:

У Службі безпеки України заявляють, що керівнику агенції «РИА Новости-Украина» Кирилу Вишинському оголосили про підозру. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

15 травня Служба безпеки України проводила обшуки в офісі «РИА Новости-Украина». Речниця СБУ Олена Гітлянська повідомила про затримання однієї людини – керівника агенції Кирила Вишинського.

 

 

Раніше в СБУ повідомили, що разом із прокуратурою АР Крим розкрили діяльність мережі медіаструктур, підконтрольних Росії, які «використовувалися країною-агресором у рамках гібридної інформаційної війни проти України».

Медаль Міністерства оборони Росії « За повернення Криму», якою нагородили директора російського агентства «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського

«РИА Новости Украина», яке є відділенням російської державної новинної агенції «РИА Новости», працює в Україні щонайменше шість років.

Російський паспорт директора російського агентства «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського

СБУ видворила з України цілу низку журналістів, переважно з Росії, за «діяльність, що суперечить інтересам України». Це викликало критику деяких правозахисних і журналістських організацій.

Наші інтереси: 

Очищення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи