Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Легше виробити, ніж утилізувати: у Китаї накопичуються токсичні звалища електромобілів – Блумберг

Категорія:

Сотні покинутих електромобілів можна знайти в різних містах Китаю, тому що вони застаріли, а автовиробники почали випускати електромобілі з кращими характеристиками.

Бум електромобілів у Китаї підживлювався державними субсидіями, що призвело до надвиробництва електромобілів ранньої стадії. Багато з них належали агрегаторам таксі, пише Блумберг.

Покинуті електромобілі – це не лише промислові відходи, а й небезпека для навколишнього середовища через акумулятори, утилізація яких дорожча, ніж їх виробництво.

Китайський уряд пообіцяв позбутися кинутих автомобілів, але їхня кількість настільки велика, що їх видно навіть на супутникових знімках.

Наші інтереси: 

Афера з так званою "зеленою енергетикою" виходить боком. Не піддаватися на глобалістські казочки. Розуміємо, що електрокари, як і "зелена енергія" фінансувалася за рахунок державних субсидій, отже, спритні ділки змогли заробити за державний кошт. До речі, в Україні, наша держава також сплачує за "зелену енергетику" навіть під час війни! Навіть на окупованих територіях! Держава сплатила брату Ростислава Шурми за генерацію електроенергії в окупації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи