Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 35
  • Переглядів: 36

Міністр оборони Великої Британії повідомив про допомогу Україні в протиповітряній обороні

Категорія:

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс Шаппс попереджає союзників, що Україні потрібно більше, ніж "теплі слова", потрібно допомогти Україні озброїтися, щоб уникнути "найбільшої загрози" світовому порядку в цьому столітті. Все, чим ми дорожимо, буде "в небезпеці", якщо Захід дозволить Україні впасти під "тиранічне правління" Владіміра Путіна.

24052002.jpg

Грант Шаппс (Grant Shapps). Фото: Alamy

"Події минулого тижня мають стати для Заходу тривожним дзвінком. "Теплі" слова – це недостатньо. Кожна держава, яка цінує свою свободу, має активізувати зусилля і надати максимально швидко те, що може надати, щоби ЗСУ могли відбивати протиправне вторгнення", – відзначив він у коментарі The Sun.

За його словами, від початку поточного місяця Британія передала Україні 80 ракет для ППО, і ще 20 мають прибути до початку червня.

Видання зазначає, що Британія також надіслала 20 броньованих десантних машин Viking і понад 4 000 одиниць військового одягу

Шаппс додав, що вартість британської допомоги для України у 2024 році складатиме 3 млрд фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, що у квітні Британія анонсувала рекордний за обсягами пакет військової допомоги для України з мільйонами набоїв, сотнями одиниць техніки й далекобійними ракетами Storm Shadow.

Наші інтереси: 

Велика Британія – надійний союзник України. Велика Британія показала свою підтримку України не тільки словом, але й справами – першою надала Україні необхідне озброєння ще в березні 2022 року, поки Білий дім розмірковував і декілька місяців тільки словами підтримував Україну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

А яка загальна сума допомоги союзників на сьогодні?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

А яка загальна сума допомоги союзників на сьогодні?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

На Рамштайні назвали загальну суму військової допомоги Україні з початку російського вторгнення.
Країни-партнери України, які беруть участь у засіданні Контактної групи у форматі "Рамштайн", виділили $95 млрд військової підтримки.
Про це сказав міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін під час 22-го засідання у форматі "Рамштайн": "Наші колеги-члени Контактної групи продовжують активізуватися для того, щоб задовольнити найнагальніші потреби України. Разом вони виділили понад $95 мільярдів на допомогу Україні у сфері безпеки з початку повномасштабного вторгнення Путіна у лютому 2022 року. Ми продовжимо надавати Україні підтримку, якої вона потребує".

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!