Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 31
  • Переглядів: 34

Німеччина передає Україні ще одну систему Patriot та €500 млн

Категорія:

Посилення української ППО є вирішальним для Німеччини. МЗС Німеччини оголосило про передачу Україні ще однієї системи протиповітряної оборони Patriot, повідомило міністерство закордонних справ ФРН.

 

24060101.jpg

Фото: slovoidilo

Німеччина передасть Україні додаткову систему протиповітряної оборони, повідомило Міністерство закордонних справ країни 31 травня, посилаючись на виступ голови відомства Анналени Бербок у Празі, пише Радіо Свобода.

«Посилення протиповітряної оборони України залишається критично важливим. Німеччина надає ще одну систему Patriot та додаткові 500 мільйонів євро. Сьогодні ми мусимо підтримувати нашу непохитну підтримку та відданість», – йдеться в повідомленні.

"Жорстока агресія Путіна проти України і його провокації на зовнішніх кордонах ЄС і НАТО вимагають нашої непохитної єдності. Міжнародне право є однозначним: держави, які зазнали нападу, мають не лише право захищати свою територію, але й зобов’язані захищати своїх громадян. Наша військова підтримка України відповідає цим принципам", – заявила глава німецького МЗС Анналена Бербок.

Нагадаємо, у квітні Німеччина вже оголошувала про надання Україні системи ППО Patriot, а також боєприпасів до неї, а у травні Берлін передав зенітно-ракетний комплекс IRIS-T.

Наші інтереси: 

Дякуємо Німеччині за надану допомогу. Хотілося б, щоб це було раніше.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи