Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Родичі Байдена отримують гроші з Китаю?

Категорія:

Спецтема:

Голова Комітету з нагляду та підзвітності (House Committee on Oversight and Accountability) Палати Представників Конгресу США Джеймс Комер (James Comer) повідомив про те, що дев'ять близьких родичів Джо Байдена отримували гроші від державних та приватних компаній Китаю, а також деяких інших недружніх до США держав.

20230420bidenfamily.jpg

Джо Байден з родичами
Джо Байден з родичами

Нещодавно я вже розповідав про дивну ситуацію, коли один каліфорнійський банк, заснований вихідцями з Китаю, раптом надав Комітету з нагляду та підзвітності (House Committee on Oversight and Accountability) Палати Представників Конгресу США банківські квитанції «дивних» переказів значних сум грошей членам родини Джо Байдена від китайської енергетичної компанії. Гроші йшли через підставну особу, що переказувала ці гроші на рахунки Гантера Байдена, Джеймса Байдена і Гейлі Баден – відповідно сина, брата та невістки Джо Байдена.

Мова йшла про великі, але зовсім не астрономічні суми, про які ходять плітки серед політичного бомонду США.

Тоді я зробив припущення, що то був шантаж чинного Президента США з боку Китаю – свідомий «злив» інформації як попередження, що може бути здійснений злив у набагато більших обсягах.

І от у понеділок Голова Комітету Джеймс Комер (James Comer) повідомив, що завдяки додатковим перевіркам виявилося, що гроші від державних та приватних компаній Китаю, а також деяких інших недружніх до Америки країн, отримували не тільки згадані вище, але й ще інші шість найближчих родичів Джо Байдена.

Для цього було створено цілу систему підставних компаній, щоб шляхом «фінансового пінг-понгу» замести сліди, звідки саме приходили гроші, які врешті-решт опинялися на рахунках родичів Джо.

Чи будуть республіканці зараз роздмухувати скандал і вимагати імпічменту Байдена? Роблю припущення, що ні. Навпаки, зараз будуть все більш старанно проводити розслідування, з’ясовувати не тільки звідки й кому йшли гроші, але й хто саме у контрольних органах «заплющував  на це очі». Інформацію з розслідування будуть давати дуже акуратно і дуже дозовано.

А от під час виборчої кампанії 2024, коли Байден висуватиметься кандидатом на другий термін – от тоді буде оприлюднено повністю результати розслідування. А якщо Байден не буде балотуватися, то цю інформацію буде подано таким чином, щоб оцей негатив, зароблений родиною Байдена, поширився на всю Демократичну партію.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи