Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп підписав бюджет Пентагону, що передбачає $250 млн на оборону України

Спецтема:

Американський президент Дональд Трамп підписав бюджет Міністерства оборони США на 2019 рік, який передбачає надання Україні 250 млн доларів військової допомоги. Про таке інформує Посольство України у США на сторінці у Facebook.

"Набув чинності бюджет Пентагону на 2019 рік, в якому збільшено безпекову допомогу Україні до 250 млн. дол. Президент США Дональд Трамп підписав раніше ухвалений Конгресом "Закон про асигнування на потреби Міністерства оборони на 2019 рік", – зазначається у повідомленні.

Порівняно з минулорічним бюджетом, обсяг допомоги Україні на безпековому та оборонному напрямах з боку США збільшився на 50 мільйонів доларів.

"Високо цінуємо зростаючу підтримку України нашим ключовим стратегічним партнером – Сполученими Штатами Америки, спрямовану на зміцнення обороноздатності нашої Держави у протидії російській агресії", – прокоментували звістку в Посольстві.

 

 

Наші інтереси: 

Підтримка України зі сторони США зростає.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи