Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 59
  • Переглядів: 60

У листі до демократів Конгресу Байден заявив, що він "твердо налаштований" на участь у виборах – The Washington Times

Категорія:

Спецтема:

Лист надійшов наступного дня після того, як кілька високопоставлених демократів Палати представників заявили під час приватної телефонної конференції, що пан Байден повинен відмовитися від висунення своєї кандидатури від їхньої партії.

22030802.png

Джо Байден

8 липня президент Байден надіслав зухвалого листа демократам Конгресу, в якому заявив, що він "твердо налаштований" на участь у президентських перегонах, поставивши на місце членів своєї партії, які закликали його відмовитися від участі у виборах – повідомляє The Washington Times.

"Питання про те, як нам рухатися далі, широко обговорюється вже понад тиждень, – написав пан Байден у двосторінковому листі, опублікованому його виборчим штабом. – "І настав час покласти цьому край. У нас є одна робота. І це завдання – перемогти Дональда Трампа".

"Будь-яке послаблення рішучості або відсутність ясності щодо майбутнього завдання лише допомагає Трампу і шкодить нам. Настав час об'єднатися, рухатися вперед як єдина партія і перемогти Дональда Трампа", – написав президент Байден.

Лист надійшов наступного дня після того, як кілька високопоставлених демократів Палати представників заявили під час приватної телефонної конференції, що пан Байден повинен відмовитися від висунення своєї кандидатури від їхньої партії.

Нові заклики до Байдена знятися з перегонів, що пролунали в 7 липня, приєдналися до інших закликів демократів Палати представників, які вимагали від Байдена завершити свою кампанію після його катастрофічного виступу на дебатах проти Трампа 27 червня.

Цей крок президента також збігся з поверненням Конгресу до Вашингтона після канікул 4 липня, коли, ймовірно, ще більше демократів чинитимуть тиск на пана Байдена, щоб він відмовився від участі в виборах.

У своєму листі Байден написав, що до виборів залишилося менше ніж 120 днів, і його заміна у виборчому списку означатиме відмову від тих, хто голосував за нього на праймеріз Демократичної партії.

"Чи можемо ми зараз сказати, що цей процес не має значення?" – написав пан Байден.

Наші інтереси: 

Стежимо за президентськими виборами в США, які мають величезний вплив на світову політику, в тому числі й на Україну та війну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи