Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Паралельна економіка: застосунок PublicSq. поєднує проамериканські бізнеси та покупців – New York Post

Категорія:

Світ:

PublicSq. має на меті стати наступним великим місцем для онлайн-покупок, але для того, щоб взяти в ньому участь, бізнесам потрібно дотримуватися таких цінностей як "свобода", "сім'я" та "Конституція".

У новоствореному додатку для шопінгу вже зареєструвалося понад 40 000 компаній і понад 500 000 покупців, і він дозволяє останнім знаходити місцеві та національні компанії – від кав'ярень до магазинів одягу та ортодонтів, пише New York Post.

Однак, згідно з презентацією компанії, щоб бути затвердженими на платформі, бізнеси повинні пообіцяти поважати "проамериканські" цінності PublicSq. і пообіцяти, що вони не будуть "витрачати час, гроші або ресурси всупереч цим цінностям",

"Справжня мета полягала в тому, щоб зробити пріоритетом підтримку малого бізнесу, – сказав генеральний директор PublicSq. Майкл Сейферт в інтерв'ю The Post. – Але завдання розширилося і тепер включає підтримку будь-якого бізнесу зі схожими цінностями".

Користувачі, які мають обліковий запис, можуть шукати в додатку компанії в таких категоріях, як банки, салони краси та ювелірні вироби. Користувачі можуть фільтрувати результати, щоб знайти малий бізнес у своїй місцевості або розширити пошук до всієї країни – і вони будуть знати, що всі компанії, які вони шукають, управляються бізнесами, які "підтримують життя, сім'ю та свободу", – сказав Сейферт.

За словами Сейферта, кожна компанія перевіряється "командою з контролю", яка гарантує, що компанії публічно слідують цим цінностям.

PublicSq., доступ до якого можна отримати онлайн або завантаживши додаток, є безплатним як для користувачів, так і для бізнесів, і заробляє гроші на продажі реклами.

В інтерв'ю The Post Зайферт сказав, що він вважає, що орієнтація на приблизно 100 мільйонів консерваторів у США, які шукають альтернативи покупкам у компаніях, що підтримують «прогресивний» порядок денний, буде великим бізнесом.

Згідно з дослідженням 5W PR, 71% американців хочуть купувати товари у компаній, які відповідають їхнім цінностям – а це, за словами Сейферта, означає, що існують десятки мільйонів консерваторів, які не отримують достатнього обслуговування і прагнуть підтримати бізнес, якому вони можуть довіряти.

Хоча PublicSq. існує лише десять місяців, ідея прийшла до Сейферта під час ізоляції через COVID як спосіб для бізнесу залишитися на плаву. Початковий успіх PublicSq. частково пояснюється тим, що їх радили відомі високопоставлені радники, включаючи Дональда Трампа-молодшого та Чарлі Кірка, які просували бренд серед своїх прихильників.

Наприкінці минулого місяця PublicSq. оголосила про злиття зі "сплячою" (неактивною) компанією Colombier Acquisition Corp. з метою виходу на біржу наприкінці третього кварталу.

До ради директорів компанії увійшли Сейферт, кандидат від Республіканської партії в Сенат США від штату Арізона Блейк Мастерс, колишній керівник апарату віцепрезидента Майка Пенса Нік Айерс, а також засновник і головний виконавчий директор Farvahar Partners Омід Малік.

Сайт проекту

Як це працює

Наші інтереси: 

"Свій до свого по своє" по-американськи. Люди відчувають потребу не тільки жити поруч зі своїми, а й купляти у своїх.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Просто чудово. Свято якесь сьогодні. Тільки подумаєш і подарунок вже є.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Просто чудово. Свято якесь сьогодні. Тільки подумаєш і подарунок вже є.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Як би цю ідею застосувати в реаліях України?  Прошу висловити свої міркування.

Володимир Світлий wrote: Просто чудово. Свято якесь сьогодні. Тільки подумаєш і подарунок вже є.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Дивовижно, близько тиждня у відпустці, з колегою обговорювали, який би проект зробити для прокачки навичок, щоб було корисно, вигідно і цікаво. Першого вересня прийшла думка саме про щось схоже, навіть сайт хотів назвати sss (свій до свого по своє). Тепер зрозуміло звідки думка прийшла.