Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Український ЗРК «Бук-М1» адаптували під американські ракети, – Юрій Ігнат

Категорія:

Речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат розказав про посилення ППО системами Patriot, Nasams та Hawk, Буки з американськими ракетами та удари по інфраструктурі Росії.

23111301.jpg

ЗРК «Бук-М1» ПС ЗСУ

Зокрема, Юрій Ігнат відзначив, що радянські ракетні комплекси Бук-М1, які використовує українська Протиповітряна оборона, вдалося переобладнати під американські ракети.

"Є оголошення від наших західних партнерів (ми його вже підтвердили), що в нас є гарні результати бойового застосування на полігоні у Сполучених Штатах зенітних ракетних комплексів Бук-М1, які переобладнані, адаптовані під американські ракети, які можуть посилити нашу протиповітряну оборону", – заявив Юрій Ігнат в ефірі Radio NV.

Речник Повітряних сил пояснив, що ракети до комплексів Бук-М1 та С-300 виробляє лише Росія.

"Потрібно шукати кроки, шляхи, такі як схрещення радянського з американським. Вони [захищають], нехай і на невеликому радіусі", – зазначив він.

Ігнат також сказав, що Україні потрібна велика кількість як Буків, підлаштованих під американські ракети, так і систем HAWK, які хоч і є морально застарілими, але були модернізовані та вже показують результат в Україні.

У травні Ігнат заявляв, що Україні у перспективі доведеться замінити усі радянські системи ППО на нові. На той момент основними системами, які використовувала українська протиповітряна оборона, були Бук-М1 та С-300, а також С-125.

Наші інтереси: 

Бачимо, що Україна користується американським озброєнням, а воїни навчилися підлаштовувати своє старе озброєння під те, що отримують від США. Війна вчить українців винахідливості.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи