Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 49
  • Переглядів: 53

Укроборонпром створить спільне підприємство з американським Amentum Services

Категорія:

Спецтема:

Amentum Services, Inc (США) – одна з провідних компаній у сфері глобального проектування, управління проектами та інтеграції рішень. Йдеться про потенційну співпрацю щодо відновлення та технічного обслуговування бронетехніки американського виробництва.

24061304.jpg

Фото: ТГ Укроборонпром

Раніше представники Amentum Services відвідали підприємства Укроборонпрому, оцінили їх наявні можливості, технічну базу та потенціал, повідомляє УкрОборонПром.

Вітчизняні зброярі чекають від нових партнерів допомоги з отриманням технічної документації, обладнання та запчастин, які стануть в пригоді під час ремонту та техобслуговування бойових броньованих машин виробництва США.

Від АТ «Українська оборонна промисловість» Меморандум підписав Генеральний директор Герман Сметанін, від Amentum Services, Inc  – Джо Данавей, Президент з виконавчих операцій підрозділу критичних місій.

Подія відбулася у присутності Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олександра Камишіна та спеціальної представниці США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер.

Нагадаємо, завдяки плідному міжнародному партнерству АТ «Українська оборонна промисловість» поступово посилює свій бронетанковий напрямок.

10 червня поточного року у рамках спільного підприємства з Rheinmetall відкрито перший спільний цех з ремонту і виробництва німецької бронетехніки в Україні.

Наші інтереси: 

Співпраця з американцями у військовій промисловості є запорукою мінімізації (в ідеалі – подолання) корупції, яку наші чиновники розвели в державному Укроборонпромі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ця новина підтверджує інформацію, що американці беруть під свою опіку українську оборонну промисловість і починають її фінансувати в обхід ОП та уряду. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ця новина підтверджує інформацію, що американці беруть під свою опіку українську оборонну промисловість і починають її фінансувати в обхід ОП та уряду. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!