Зображення користувача Ірина Новиченко.
Ірина Новиченко
  • Відвідувань: 180
  • Переглядів: 216

Вартові людства: на людей, які прожили довге життя, покладено важливу життєву місію

Категорія:

Світ:

14–16 червня 2024 року в одній із садиб у мальовничому куточку Київщини для проведення виїзного семінару зібралася група жінок. Темою зустрічі було ознайомлення з різними практиками оздоровлення організму та усвідомлення важливості поступового переходу до стану керованої молодості.

Дуже цікавим був виступ Ольги Федорівни Богодушко, яка поділилася власним тридцятирічним досвідом зцілення від хвороб і підтримання духовного та фізичного здоров’я. Ольга Федорівна активно використовує різні техніки оздоровлення: вегетаріанство, споживання живої їжі, фізичні вправи, виховання в собі моральних чеснот, позитивне мислення; також велику увагу вона приділяє оздоровленню свого родинного оточення. Тож невипадково біологічний вік Ольги Федорівни на 15 років менший за її реальний фізичний вік.

Присутні поділилися своїм досвідом оздоровлення, посмакували салатами і зеленими коктейлями (смузі), виготовленими зі свіжих овочів і фруктів.

У давнину в багатьох народів світу надзвичайною повагою користувалися люди, які перейшли віковий рубіж у 50 років, накопичили значний життєвий досвід, зберегли пам’ять і ясний розум. В людях поважного віку сконцентрована мудрість народу, мудрість людства, і тому ставилися до них із великою пошаною, прислухалися до їхніх порад.

Індіанці племен ацтеків і майя називали таких людей вартовими людства, забезпечували їм гарне життя. Їхня місія полягала в тому, щоб стежити за дотриманням правил і цінностей у житті спільноти, попереджати про ті ризиковані дії, які могли нести небезпеку всьому племені. У пам’яті таких людей зберігався досвід успішного виживання в тяжкі кризові часи, і їхні мудрі поради допомагали рятувати багато життів.

На людей, які прожили довге життя і зберегли психічне і фізичне здоров’я, покладено важливу життєву місію. Вони мають ділитися своїми досягненнями з оточенням, передавати досвід молодшим поколінням. А молоді люди мають поважати таких людей, переймати їхній позитивний досвід, вчитися успішно виходити зі складних кризових ситуацій, зберігаючи при цьому оптимізм, мужність і необхідне терпіння.

Наші інтереси: 

Досліджуємо потенціал активного довголіття та керованої молодості.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Ірино, за цікаву тему для такої приємно-потрібної прогулянки! 

« біологічний вік Ольги Федорівни на 15 років менший за її реальний фізичний вік.

Може ти хотіла написати «менший за її хронологічний вік»?

 

 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Ірино, за цікаву тему для такої приємно-потрібної прогулянки! 

« біологічний вік Ольги Федорівни на 15 років менший за її реальний фізичний вік.

Може ти хотіла написати «менший за її хронологічний вік»?

 

 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

"Індійці племен ацтеків і майя"- думаю, все ж таки індіанці.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Щось пані Ольги Богодушко не чутно на наших шпальтах. Може варто її запросити і поділитися досвідом для більш широкого загалу.

Зображення користувача Ірина Новиченко.
0
Ще не підтримано

Дякую, друзі, за відгуки і підказки. Зірко, справді, правильніше казати про хронологічний вік - це усталений науковий термін. Для Ольги Богодушко розповідь про її цікавий досвід оздоровлення, по суті, є дебютом, вона в процесі освоєння лекторської майстерності. Не всі можуть одразу виходити на широкий загал.